Преводилац Б класе

 • Информације/ бр.: К040616А
  Информације/бр.: К040616А
  Матерњи језик: кинески
  Први страни језик: енглески
  Категорија посла: Симултано превођење
  Искуство: 16 година
  Клијенти

  1. БАСФ

  2. Делпхи

  3. Генерал Моторс

  4. ЦСИЦ704

  5. Хигхтиде

  6. Оглашавање

  7. Електропурни ЕДИ

 • Информације/ бр.: 20110314ДА
  Информације/Но.: 20110314ДА
  Матерњи језик: кинески
  Први страни језик: енглески
  Категорија посла: Симултано превођење
  Искуство: 2 године
  Клијенти

  1. ИДИЦЕ Француска

  2. ГПЈ

  3. МЦИ

  4. Крафт Фоод

 • Информације/ бр.: Л090402А
  Информације/бр.: Л090402А
  Матерњи језик: кинески
  Први страни језик: енглески
  Категорија посла: Симултано превођење
  Искуство: 13 година
  Клијенти

  1. Куерцус Ассоциатес

  2. ЂОРЂО АРМАНИ

  3. (Гуерлаин) ЦД ЛВМХ

  4. Кина Минметали (Јингкоу)

  5. ЦТС

  6. Иневсвеек

 • Информација/ бр.: З040708Б
  Информације/бр.: З040708Б
  Матерњи језик: кинески
  Први страни језик: енглески
  Категорија посла: Симултано превођење
  Искуство: 7 година
  Клијенти

  1. Делпхи

  2. Митсубисхи

  3. МИЦЕ

  4. Маттерс Пте Лтд

  5. РБС Цоуттс

  6. Лептир

  7. ХРХ

 • Информације/ бр.: Ј 051129Ц
  Информације/бр.: Ј051129Ц
  Матерњи језик: кинески
  Први страни језик: енглески
  Категорија посла: Симултано превођење
  Искуство: 7 година
  Клијенти

  1. Генерал Моторс

  2. Хигхтеам

  3. Међународна корпорација Синоцхем

  4. САЛ Тоурс

  5. Цоделцо-Цхиле

 • Информације/ бр.: Л070423Б
  Информације/бр.: Л070423Б
  Матерњи језик: кинески
  Први страни језик: енглески
  Категорија посла: Симултано превођење
  Искуство: 21 година
  Клијенти

  1. ГПЈ

  2. Босе

  3. Крафт Фоодс

  4. Хигхтиде Адвертисинг

  5. Кина Минметали (Јингкоу)

 • Информације/ бр.: В060324Д
  Информације/бр.: В060324Д
  Матерњи језик: кинески
  Први страни језик: енглески
  Категорија посла: Симултано превођење
  Искуство: 6 година
  Клијенти

  1. МИЦЕ

  2. Маттерс Пте Лтд; Ориент Интертек тестирање

  3. Франкфурт

  4. МЦИ

  5. Федек * Федерал Екпресс

  6. ЦСИЦ704

 • Информације/ бр.: 20110615ЗД
  Информације/Но.: 20110615ЗД
  Матерњи језик: кинески
  Први страни језик: енглески
  Категорија посла: Симултано превођење
  Искуство: 6 година
  Клијенти

  1. Цаикин Медиа

  2. Менторска графика

  3. Кина Минметали (Јингкоу)

  4. Босе

 • Информације/ бр.: 20181012СГ
  Информације/бр.: 20181012СГ
  Матерњи језик: кинески
  Први страни језик: енглески
  Категорија посла: Симултано превођење
  Искуство: 6 година
  Клијенти

  1. ГАФТА

  2. Митсубисхи

  3. МИЦЕ

  4. Маттерс Пте Лтд

  5. ГПЈ

  6. Крафт Фоодс

 • Информације/ бр.: 20090109ЛА
  Информације/Но.: 20090109ЛА
  Матерњи језик: кинески
  Први страни језик: енглески
  Категорија посла: Превођење са кинеског на енглески
  Искуство: 7 година
  Клијенти

  1. Делпх

  2. Волт Дизни

  3. Турри

  4. Л. В

  5. БАСФ

  6. ЈунеИао

 • Информације/ бр.: 20101108ВЦ
  Информације/Но.: 20101108ВЦ
  Матерњи језик: кинески
  Први страни језик: енглески
  Категорија посла: Превођење са кинеског на енглески
  Искуство: 3 године
  Клијенти

  1. Синоцхем интернатионал

  2. Волво

  3. Волт Дизни

  4. Форд

  5. Босе

 • Информације/ бр.: 20100611ГЦ
  Информације/Но.: 20100611ГЦ
  Матерњи језик: кинески
  Први страни језик: енглески
  Категорија посла: Превођење са кинеског на енглески
  Искуство: 8 година
  Клијенти

  1. ЈунеИао

  2. Делпхи

  3. Делпхи Кинески технички центар

  4. ССМЕ

  5. Волво

123Следећи >>> Страна 1 / 3