Преводилац класе Ц

 • Информације/ бр.: 20180404ВБ
  Информације/Но.: 20180404ВБ
  Матерњи језик: кинески
  Први страни језик: енглески
  Категорија посла: Симултано превођење
  Искуство: 3 године
  Клијенти

  1. Франкфурт

  2. Машта

  3. ЦИТС

  4. ЦХЕНГКСИН ГРУПА

  5. Хермес систем (Шангај)

  6. Павиљон Екпо-Мекицо

  7. Етхереал

 • Информације/ бр.: 20171201ХБ
  Информације/Но.: 20171201ХБ
  Матерњи језик: кинески
  Први страни језик: енглески
  Категорија посла: Симултано превођење
  Искуство: 10 година
  Клијенти

  1. Франкфурт

  2. ГПЈ

  3. ГАФТА

  4. АЕГОН

  5. Финпро Шангај

  6. Фински трговачки центар

 • Информације/ бр.: 20180816ГЦ
  Информације/Но.: 20180816ГЦ
  Матерњи језик: кинески
  Први страни језик: енглески
  Категорија посла: Симултано превођење
  Искуство: 10 година
  Клијенти

  1. ГПЈ

  2. ТрансВорлд Цонсултинг

  3. ИДИЦЕ Француска

  6. Финпро Шангај

  7. фински трговачки центар

  8. АЕГОН

 • Информације/ бр.: 20101022ХА
  Информације/Но.: 20101022ХА
  Матерњи језик: кинески
  Први страни језик: енглески
  Категорија посла: Симултано превођење
  Искуство: 12 година
  Клијенти

  1. ГПЈ

  2. Транс-Цомм Гроуп

  3. ТрансВорлд Цонсултинг

  4. Баиер

  5. ПМГ и Кстентиа

 • Информације/ бр.: 20100806СИ
  Информације/Но.: 20100806СИ
  Матерњи језик: кинески
  Први страни језик: енглески
  Категорија посла: Превод пословних разговора за старије особе
  Искуство: 2 године
  Клијенти

  1. МЦИ

  2. Ст Регис

  3. ЈиеЦхенгВеиИе

  4. ГПЈ

  5. ТрансВорлд Цонсултинг

 • Информације/ бр.: 20181116ВД
  Информације/Но.: 20181116ВД
  Матерњи језик: кинески
  Први страни језик: енглески
  Категорија посла: Превод пословних разговора за старије особе
  Искуство: 2 године
  Клијенти

  1. Перкинелмер

  2. Ст Регис

  3. Кинеско-британски пословни савет

  4. Финпро Шангај

  5. фински трговачки центар

 • Информације/ бр.: 20100513ЈД
  Информације/Но.: 20100513ЈД
  Матерњи језик: кинески
  Први страни језик: енглески
  Категорија посла: Превођење са кинеског на енглески
  Искуство: 6 година
  Клијенти

  1. Крафт Фоодс

  2. ТМЕИЦ

  3. ССМЕ

  4. Босе

  5. Евоник

  6. МИТСУБИСХИ ЕЛЕЦТРИЦ АУТОМАТИОН

 • Информације/ бр.: 20090917ВБ
  Информације/Но.: 20090917ВБ
  Матерњи језик: кинески
  Први страни језик: енглески
  Категорија посла: Превођење са кинеског на енглески
  Искуство: 5 година
  Клијенти

  1. АБН-АМРО

  2. Евоник

  3. АДП Кина

  4. ЛЛЦ

  5. ИДЦ

  6. Ланкесс

 • Информације/ бр.: 20090430ЗА
  Информације/Но.: 20090430ЗА
  Матерњи језик: кинески
  Први страни језик: енглески
  Категорија посла: Превођење са кинеског на енглески
  Искуство: 4 године
  Клијенти

  1. Отис

  2. Менторска графика

  3. Цортина Системс

  4. Т-Системс П. Р

  5. Цхина Лтд

  6. Волксваген

  7. Лумеи

 • Информације/ бр.: 20090914ЛА
  Информације/Но.: 20090914ЛА
  Матерњи језик: кинески
  Први страни језик: енглески
  Категорија посла: Превођење са кинеског на енглески
  Искуство: 4 године
  Клијенти

  1. (Гуерлаин) ЦД

  2. ЛВМХ

  3. Франкфурт

  4. Л. В

  5. Инвестирајте у Финску

  6. БАСФ

 • Информације/ бр.: 20100629ЗА
  Информације/Но.: 20100629ЗА
  Матерњи језик: кинески
  Први страни језик: енглески
  Категорија посла: Превод пословних разговора за старије особе
  Искуство: 5 година
  Клијенти

  1. Вестин Пекинг

  2. Ст Регис

  3. ГПЈ

  4. Финпро Шангај

  5. Фински трговачки центар

  6. ЈиеЦхенгВеиИе

 • Информације/ бр.: ВА20100901
  Информације/број: ВА20100901
  Матерњи језик: кинески
  Први страни језик: енглески
  Категорија посла: Превод пословних разговора за старије особе
  Искуство: 6 година
  Клијенти

  1. Вестин Пекинг

  2. Ст Регис

  3. АСЕА

  4. ГПЈ

  5. ТрансВорлд Цонсултинг